De Circulaire #166: de korte katteneditie 😻

Hallo! Ik verstuur deze editie vanuit het mooie Antwerpen. Ik ben hier twee dagen om een cursus te geven. Vandaar dat deze editie iets korter is dan jullie van me gewend zijn. Maar dat is wellicht ook een reden dat jullie 'm echt gaan lezen in plaats van 'm maanden in je mailboxje te laten staan 😅

Om het verdriet van deze kortere editie te compenseren doe ik jullie voor één keer een plezier en staat er een kat op alle afbeeldingen en alle gifjes in deze editie. Sorry voor de kattenhaters!

Veel kittig plezier met deze Circulaire!

De beste linkjes

De beste kattengifjes

Grote opwinding bij de chef kattengifjes afgelopen week. Nintendo kondigde eindelijk het vervolg aan voor haar favoriete game: Zelda: Tears of the Kingdom. Zet het vast in uw agenda: vanaf 12 mei 2023 staan er heel veel spelfouten en géén gifjes in deze nieuwsbrief.

Ik ben dan een beetje zoals deze kat als ik haar vraag om nieuwe gifjes. (hele filmpje hier)

De controls van de nieuwe Zelda uitzoeken zal ongeveer zo gaan.

Maar uiteindelijk komt alles goed.

Hé, en dat is grappig. U heeft de nieuwsbrief eindelijk een keer helemaal uitgelezen. Gefeliciteerd!

Wat vindt bijna iedereen leuk? Juist! Katten! Wil je de hele dag door contact hebben met mensen die een kat hebben? Dat kan als je schadebehandelaar wordt voor een huisdierenverzekering. Belangrijk is wel dat je empathisch vermogen hebt waardoor je mensen kan uitleggen waarom een operatie voor hun kat niet wordt vergoed. En jij weet je mannetje (of vrouwtje, red.) te staan als iemand het niet eens is als een operatie niet vergoed wordt. Maar anders is er op het kantoor altijd nog een airhockeytafel en vers fruit. Je begint op maandag 3 oktober 2022.

Of je gebruikt je empathisch vermogen om op maandag 3 oktober de volgende Circulaire te lezen, die dan in je mailboxje verschijnt en waarschijnlijk iets langer is. Of juist korter, omdat ik merk dat iedereen 'm nu eindelijk leest!

Tot dan kitties!

😽 Twee lezers deden de afgelopen twee weken een donatie aan deze nieuwsbrief, waarvoor mijn hartelijke dank! Wil je ook dat ik mijn katten eten kan geven (ik heb geen katten)? Doe dan een donatie. Wil je een keer geheel vrijblijvend met me praten voor een klus of iets anders? Plan dan een koffiedate in. Wil je dit allemaal niet? Prima, blijf gewoon lid, ook heel fijn!