• De Circulaire
  • Posts
  • De Circulaire #163 - de grote vakantielinkeditie 🏝

De Circulaire #163 - de grote vakantielinkeditie 🏝

Hallo! Volgende week dinsdag zit ik met de chef kattengifjes in de saaiste auto ter wereld: onze Nissan Almera Tino. We rijden dan richting Frankrijk en Spanje en dat betekent ook dat De Circulaire er een paar weken tussenuit gaat.

Maar niet getreurd: tot die tijd heb je deze editie met een eindeloze hoeveelheid aan linkjes. Leuk voor in je tent, hangmat of infinity pool. Het is een leuke jaarlijkse traditie: ik ruim al mijn verzamelde links op zodat ik volgend seizoen weer met een schone lei begin. Dit jaar had ik 203 linkjes om uit te kiezen, die ik heb kunnen terugbrengen tot 58 stuks. Ik zou zeggen dat het statistisch onmogelijk is dat je daar niks van je gading tussen vindt (en zo wel: wat doe je dan als lid van deze nieuwsbrief?)

Veel plezier met deze Circulaire!

De grote vakantielinklijst

De media's

De AI's

De internets

De kunstens

De werelds

De mensens

De overigs

De beste gifjes

Speciaal omdat jullie De Circulaire een week of acht moeten missen krijgen jullie deze editie niet drie maar vier gifjes die speciaal zijn geselecteerd door mijn chef kattengifjes, de dierenvriendin Lotte Belice! Nou ja, of eigenlijk drie dierengifjes en één bonusgifje met een kat want ik weet dat ik anders mijn value proposition ("een nieuwsbrief voor slimme mensen die van kattengifjes houden") niet waar kan maken.

Hier dus een kat. Die precies doet wat katten altijd doen.

Ik hoop dat we in Spanje en Frankrijk net zo smakelijk eten als deze otter!

Of op z'n minst zoals deze marmot.

En deze aap vat in één gifje van slechts vier secondes het hele leven samen.

De chef kattengifjes en ik reizen dus volgende week af naar Frankrijk en Spanje. Dank voor alle tips die ik van jullie mocht ontvangen. Speciale dank aan trouwe lezer Anuj die zelfs mijn onvolprezen viersterrensysteem (!) gebruikte om zijn eigen tips te beoordelen.

Maandag 22 augustus ontvangen jullie de 164-ste Circulaire, de eerste van het negende(!) seizoen van deze nieuwsbrief. Ik dank jullie, mijn lieve trouwe lezers, hartelijk voor alle donaties, mailtjes en berichtjes die ik het afgelopen seizoen ontving. Ik wens jullie allemaal een plezierige zomer en een hele fijne vakantie.

Doei!

🎁 Maar liefst drie trouwe lezers doneerden de afgelopen twee weken aan deze nieuwsbrief. Hartelijk dank, je weet wie je bent! Wil je ook iets bijdragen aan het vakantiegeld voor de chef Kattengifjes en haar man? Klik hier om een donatie te doen.